Push up umetci blog

Push up umetci

Push up umetci - za dodatni efekt, idealni su za korištenje ispod hawe traka. Preporučuje se za manje grudi, A-C košarica, koje trebaju dodatni push up ili oblikovanje.
Umetci će omogućiti da vaše grudi izgledaju prirodno, a vaš dekolte privlačan.
 
U pakiranju se nalaze 3 para: - Extra push up dimenzije 10,5x10,5cm - Bočni push up dimenzije 12,5x12cm - Basic plitki push up dimenzije 12x9,5cm
Kako koristiti push up umetke?
1. Staviti umetak na grudi i oblikovati do željene pozicije tj. oblika 2. Pridržavajući rukom željeni oblik tj. poziciju, zalijepiti traku preko umetka i to na način da traka obuhvati kožu oko umetka, da je dovoljno čvrsto i da sigurno pridržava vaš umetak i grudi kako vi želite 3. Umetak nakon skidanja oprati i osušiti na sviježem zraku
 
 
Održavanje Umetci su višekratni. Nakon korištenja možete ih oprati u perilici rublja na 30 stupnjeva s ostalom odjećom. U pakiranju dobivate i vrećicu za umetke u koju stavite umetke i zajedno ubacite u perilicu rublja. Tako vaši umetci ostanu očuvani. Umetci se potom suše na svježem zraku.
 
 
 
Kako koristiti hawe trake za grudi možete pročitati na blogu: Kako staviti i ukloniti HAWE trake za grudi (HR/BIH) (musthawe.com)
Natrag na blog