Kako staviti i ukloniti HAWE navlaku za grudi

Kako staviti i ukloniti HAWE navlaku za grudi

Imajte na umu da ovaj proizvod ozbiljno drži! Važno je pridržavati se svih uputa i proizvod koristiti s oprezom. Ukoliko imate pitanja tu smo za vas na: podrska@musthawe.com
 
1. Opis proizvoda.
Navlaka za grudi je napravljena od 95% pamuka i 5% spandeksa, ljepilo akrilno. Dolaze u veličinama već oblikovanim prema slovu vaše košarice grudi. Navlaka je rastezljiva i do 170%. Ljepilo je valovito aplicirano što omogućuje bolje rastezanje te lakše skidanje navlake. Navlaka je za jednokratnu upotrebu. Nakon što je jednom zalijepi ne može se ponovno zalijepiti.
Navlaka je vodootporna i otporna na znoj.
Dolazi u više veličina koje birate prema odgovarajućoj košarici grudi.
Tako možete birati veličine sve do G košarice. Odgovaraju i čvrstim i opuštenim grudima kao i onim malim i velikim i teškim.
HAWE navlake nisu namijenjene ženama koje su trudne, doje ili osobama koje imaju osjetljivu ili tanku kožu. Neke žene imaju tanku kožu oko ključne kosti ili gornjeg dijela prsa, pa budite oprezni kada na njih nalijepite traku. Proizvod nemojte nositi duže od 6 sati. Ne izlažite proizvod dugotrajnom izlaganju suncu ili vrućini dok je u upotrebi. To može izazvati iritaciju kože. Ne sunčajte se s proizvodom. Ne nosite proizvod dva dana zaredom. Uklonite proizvod i odmah se obratite svom liječniku ako osjetite svrbež, oticanje, osip, nelagodu ili bilo kakvu reakciju proizvoda na koži te proizvod prestanite odmah koristiti.
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Rok trajanja proizvoda: 3 godine
Čuvanje proizvoda na temperaturi od 5-25 stupnjeva C.
 
 
2. Prije korištenja proizvoda testiraj proizvod na svojoj koži.
 
Pri kupnji proizvoda dobijete i tester. Tester odlijepite od zaštitnog papira i zalijepite na kožu na vašim prsima, na područje gdje namjeravate i lijepiti navlaku. Tester držite na koži minimalno 12 sati. Ukoliko osjetite svrbež, oticanje, osip, nelagodu ili bilo kakvu reakciju proizvoda na koži, proizvod nemojte koristiti.
 
3.Pobrini se da proizvod stavljaš na suhu kožu, bez losiona, krema ili slično.
 
Pazite da vaša koža bude ČISTA i suha. Na prljavu i masnu kožu ljepilo se neće moći zalijepiti. Pazite da na vašoj koži nema losiona, pudera, ulja, parfema, šminke, znoja, kreme za sunčanje ili Spray tana, jer će to također spriječiti lijepljenje. To također uključuje hidratantne sapune i sredstva za pranje tijela jer ostavljaju losion na vašoj koži.
Također i nakon apliciranja trake na kožu, na području nanošenja i okolnom području, ne nanositi preparate koji bi prouzročili odljepljivanje iste.
 
 
4. Koristi zaštite za bradavice da zaštitiš svoje najosjetljivije područje
 
 
 
Zaštite su važne da zaštite vaše bradavično područje ispod navlaka. Zaštite se kupuju zasebno.
Zaštitne su dostupne u raznim oblicima, veličinama i od različitih materijala.
O zaštitama pročitaj na blogu:
 
 
 
5. Stavljanje Navlaka.
 
Navlaku prislonite na grudi i procijenite i izmjerite kako biste ju željeli zalijepiti. Navlaka se rasteže i do 170%.
Polako skinite zaštitni papir s proizvoda pritom prstima ne dodirujući ljepljivu stranu trake. Dok držite dojku uzdignutom, drugom rukom polako stavite navlaku u željenom smjeru ovisno o načinu lijepljenja i oblikujte navlaku oko dojke i kako lijepite navlaku na kožu tako ju i odljepljujete. Zagladite sve neravnine prije nego zalijepite navlaku. Stoga lijepite polako. Jednom kad je navlaka dodirnula kožu, ne smije se prepravljati i odljepljivati jer se neće ponovno zalijepiti. Ne povlačite previše navlaku prilikom lijepljenja tj. ne zatežite ju prejako. Prevelika napetost na navlaci može uzrokovati previše natezanja na koži uzrokujući iritaciju. Pažljivo izrežite sav višak navlake koji ne želite da se vidi. Preporučujemo da za rezanje koristite naše škare za rezanje traka i navlaka, da biste lakše oblikovali i pritom spriječili odljepljivanje traka i navlaka. Naši prijedlozi načina lijepljenja:
 
 
Ukoliko vam je potreban detaljan prikaz ili savjet kako zalijepiti navlaku, tu smo za vas na podrska@musthawe.com ili u DM na našem Instagram računu:
 
Evo video primjera:
 
 
6. Nemoj nositi proizvod više od 6 sati.
Mi garantiramo da će proizvodi držati do 12 sati. Mnoge od Vas budu oduševljene koliko dobro drži i kako se osjećaju s njima te prekorači rok i na sebi drži trake preko 24 sata. Budite svjesni da će navlaku nakon 6 sati biti teže za skinuti te je moguća iritacija kože. Naše preporuke nošenja su 6 sati. Nakon toga obavezno provjeriti kožu kako reagira i da li je sve uredu. Ukoliko je potrebno promijeniti navlaku i način lijepljenja gdje neće biti opterećeno isto područje. Mislimo na ovo područje:
Područje gdje lijepljenje završava tj. krajevi koji podnose najveći napor. Poseban oprez ukoliko prvi puta koristite navlaku.
 
7. Pri skidanju nemoj čupati i naglo potezati proizvod.
 
Pri skidanju navlake prvo lagano početi odljepljivati krajeve navlake. Ako skidanje nije nelagodno samo lagano i oprezno povući i ukloniti navlaku. Ukoliko vidite da je skidanje nelagodno ili otežano koristiti ulje.
Utrljajte ulje (bilo koje vrste) na proizvod i provjerite je li obuhvatilo ljepljivu stranu navlake. Ulje mora doći do ljepila da ga otopi pa predlažemo da ne nanosite ulje s gornje strane trake nego malo odlijepite navlaku i utrljavate ulje na ljepljivoj strani.
Savjetujemo da koristite što masnije ulje kao npr. kokosovo. Ostavite da se navlaka namače uljem koliko god je potrebno da se ljepilo otopi. Po potrebi dodavati još ulja. To će vam pomoći da popusti ljepilo. Polako povucite mali kut navlake tj. proizvoda. Jednom rukom čvrsto pritisnite na dojku malo iznad kuta navlake koji ste podigli tj. povukli. Drugom rukom uhvatite kut navlake.
Polako počnite povlačiti navlaku. Ne povlačite proizvod sa tijela pod kutom od 45 stupnjeva jer to može prouzročiti ozljede! Umjesto toga povucite ga natrag prema sebi. Ne trgajte navlaku naglo da ne bi prouzročili oštećenja na koži.
 
Prilažemo i video:
 
 
 
 
Nakon skidanja navlaka predlažemo kožu namazati umirujućim sredstvom poput aloe vere.
 
8. Još dodatnih savjeta.
Ako se na navlaku pojave bore tj. neravnine, u redu je. Male neravnine se neće vidjeti ispod odjeće.
 
Navlaku ukoliko režete na krajevima zaoblite škarama, to će spriječiti odljepljivanje.
 
Ukoliko želite veći push up, koristite naše push up umetke.
 
 
 
Fides et ratio d.o.o. (Hawe) ne odgovara za nastale ozlijede dobivene nepravilnim korištenjem proizvoda.
Natrag na blog